Gran Canaria

Playa del Inglés

Residentie

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden waar de zon altijd schijnt. In het zuiden kunt U genieten van de prachtige zandstranden en de duinen van Mas Palomas. Altijd een prima temperatuur zowel in de zomer als in de winter.

Het betreft een kleinschalig complex met 18 appartementen en 4 studios. De appartementen zijn gevestigd eerste lijn aan zee, dus vlak bij het strand en boulevard. Het strand is via een roltrap of met een lift te bereiken, dus voor mensen die moeite hebben met het hoogteverschil, is dit geen probleem. De stranden zijn echte witte zandstranden in tegenstelling tot de meeste andere Canarische eilanden zoals bijvoorbeeld Teneriffe waar veel kiezel of steen stranden zijn en veroorzaakt door lava overstromingen. Het complex “ Isabel del Mar “ heeft een eigen zwembad met meerdere ligstoelen waar U heerlijk op kunt liggen zonnen en relaxen. Ook op het zonnedak is plaats genoeg om te zonnen als U liever in de buurt van het appartement blijft.

Het appartement

Wij hebben een hoekappartement en verschillende studio’s. Het appartement heeft zeezicht vanuit de kamer en vanaf het ruime balkon. Het appartement en de studio’s zijn allen voorzien van nieuwe keuken en douche. Uiteraard zijn een koelkast, elektrische kookplaat, totaal bestek en een kluisje, eveneens aanwezig. Het gehele complex is voorzien van draadloos internet (WiFi) en gratis te gebruiken. In het complex is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasmachine en droger. Deze voorzieningen mag u gratis gebruiken.

In de omgeving

Plaats: Playa del Inglés

Er zijn genoeg bezienswaardigheden als: Diverse excursies voor elke dag van de week. Ook met de taxi naar markten in de buurt worden druk bezocht door inwoners en toeristen. Met de bus naar Las Palmas is een ervaring met veel cultuur en winkels. Met een huurauto of een excursie kunt U het binnenland bekijken waar U een heel andere cultuur tegenkomt. Bananen en tomatenplantages en een schitterende natuur met grote tegenstellingen. Ook de restaurants zijn er voor elk wat wils en voor de mensen die uitsluitend Nederlandse kost willen zijn er ook genoeg mogelijkheden. Buffetten, Hollands, Chinees, Thais en andere nationaliteiten zijn er genoeg. Winkelcentra zijn op loopafstand en bijna alles is verkrijgbaar.

Verder kunt U er de duiksport beoefenen, surfen, bodyboarden en windsurfen. Bij de jachthaven van Puerto de Mogan kunt U excursies maken om de dolfijnen te bekijken en met een onderzeeboot de schatten van de zeebodem bekijken.

Foto's

Reserveren

Voor het resereven en opvragen van beschikbaarheid kunt u contact opnemen met HB Huurappartementen.

e-mail:h-bosma@home.nl of maak gebruik van het contact formulier